Boeken voor klein geluk

Geluk is als een spier die je kunt trainen. Als je eraan werkt, wordt die sterker. En hoe gelukkig jij je voelt, wordt voor 40% bepaald door de manier waarop jij naar het leven kijkt.
Deze boeken over Klein Geluk helpen je jouw ‘geluksspier’ te trainen.

Maria Grijpma (www.mooiemorgen.nl) en Inge Jager schreven Klein geluk voor de mantelzorger dat op 1 november 2016 uitkwam en waarvan inmiddels 20.000 exemplaren zijn verkocht. En ook de speciale editie voor België heeft al een tweede druk.
Dit boek, dat ook ingezet kan worden door zorgverleners, verlicht het leven van de 4 miljoen mantelzorgers die Nederland telt. Het is een onmisbare gids, vol praktische suggesties, interviews en verwijzingen naar inspirerende boeken en websites. De heldere aanwijzingen helpen overbelaste mantelzorgers, om stap voor stap Klein Geluk terug in hun leven te brengen.

‘Nuttig, inspirerend en laagdrempelig: een mooi cadeau voor mantelzorgers.’
Mezzo, landelijke vereniging voor mantelzorgers

  • Klein geluk voor de mantelzorger is uitgegeven door uitgeverij Ankh Hermes in Utrecht.
  • Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel (Single SuperMom. Het doel van deze Stichting is het versterken van de positie, het welzijn én het netwerk van alleenstaande moeders.).
  • Prijs  €18,50

Handboek voor klein geluk (2012). Een boek voor vrouwen,handboek-voor-klein-geluk-juni-2013 met recepten voor je hart en je ziel.
Je kunt aan de hand van een lijst met behoeftes, inspiratie zoeken om in jouw leven klein geluk te brengen. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan Vrolijkheid, Rust, Kracht of Passie? Zoek en vind suggesties over bijvoorbeeld lachen, een eigen plek inrichten, ademen, smartlappen schrijven, lentebollen in huis halen, klank geven, met aandacht aanraken, mediteren of zwerven aan zee.
De vlot geschreven aanwijzingen helpen je stap voor stap om het kleine geluk terug in je leven te brengen. Gecombineerd met een schat aan verwijzingen naar inspirerende boeken en websites, is dit handboek een ideaal cadeau, voor jezelf of een ander.

Lisette Thooft schreef ‘Het is een vrolijk, dwars, origineel en lekker inspiratieboek, een prettige en praktische wegwijzer. Geniet!’

  • Het CPNB heeft in november 2012 ‘Handboek voor klein geluk’ genomineerd voor ‘Beste spirituele titel van 2012’.
  • 2016: 6e druk, 10.000 exemplaren verkocht.
  • 10% van onze royalty’s gaan naar Warchild
Volg ons:

Zie www.kleingeluk.nu voor meer informatie, boek bestellen en workshops.

Workshop/lezing:  Klein Geluk: vrolijk en inspirerend, met oefeningen uit het boek, om zelf te ervaren dat je op een simpele manier je stemming kunt veranderen.
Bijvoorbeeld voor mantelzorgers en vrijwilligers en zorgverleners; vrouwenorganisaties.
Kosten: Workshop: in overleg
‘Handboek voor klein geluk’: 14,95 (paperback)
‘Klein geluk voor de mantelzorger’: 18,50 (gebonden, full colour)
Grote aantallen: korting mogelijk.
Wanneer: Workshops op aanvraag door het hele land: agenda